Oldal kiválasztása

Ha állást keresel, akkor…

…lehet hogy ez a tipp neked nagyon nagy segítségedre lesz ugyanis arról fogok beszélni hogy hogyan add be az önéletrajzodat egy olyan módszerrel amit nagyon – nagyon kevesen használnak, és ez több mint valószínű tetszeni fog  a munkáltatónak is.

Ebből ugyanis fogja látni benned hogy milyen kreativitásod van. és azt is fogja látni benned hogy nem vagy piskóta gyerek.

Úgyhogy én szerintem hogyha ezt a módszert fogod alkalmazni akkor, ha én lennék a munkáltató, az egész biztosan hogy felvenném veled a kapcsolatot és behívnálak egy interjúra.

 

De nézzük miről van szó, hogy miért is mondom neked ezt.

A digitalizálás korábban ugye ajánlatos követni a trendeket és egy picit többet nyújtani ebből a szempontból is, mint amennyit elvárhat munkáltató. Most képzeld el, hogy ma már az angol nyelvtudás nem egy nagy hűhó nem egy  nagy dolog, mert mindenki tanul angolul. Sőt nem is lehet egyetemet elvégezni, ha nincs angol nyelvtudás. Úgyhogy az angol nyelvtudás ma már nem egy kiemelt előny. Pontosabban az angol nyelvtudás nem egy előny, mert az angol nyelvtudás az alap.

Hogyan tudsz előnyt kovácsolni az önéletrajz benyújtásakor

Általában az emberek az önéletrajz benyújtásakor nem írják meg a lényeget. Azért, mert nem tudják hogy hogyan kell ezt rendesen elkészíteni. És nem tüntetnek fel a lényeges dolgot, csak a sok felesleges bla-blát. De nem is erről, nem az Önéletrajz írás technikájáról akarok most beszélni, hanem arról hogy hogyan mutasd meg az önéletrajzodat a következő munkáltatódnak.

Ez egy nagyon-nagyon egyszerű feladat.

Készíts magadról egy honlapot. Vedd a fáradtságot, regisztráld be a saját nevedet például én nekem be van regisztrálva PéterIstván.hu

Regisztráld be a saját nevedet, vegyél egy tárhelyet és oda töltsd fel az önéletrajzodat. És mindig a konkrét cégre mutató önéletrajzot amit a konkrét cégnek küldesz ki titkosítva, hogy a másik többi önéletrajzodat ne lássák. Mert lehet hogy 10:10 helyre fogod küldeni 10 különböző önéletrajzot 10 különböző testreszabott önéletrajzot 10 különböző aloldalakon. Ez nem nagy munka, csak úgy néz ki.

Készíts egy videót is és azon a honlapon ott lesz a videód, a bemutatkozás az önéletrajz fölött ott lesz a videód és elmondod két mondattal, hogy miért szeretnél xy vállalatnál dolgozni, mert satöbbi satöbbi satöbbi és ezt a linket küld ki.

Több mint valószínű hogy felkelteted az érdeklődést és legalább egy olyan szintet érsz el , hogy behívnak megbeszélésre és már tudod szemtől szemben is érvelni.

Egyet mondok neked, ha ezt elsajátítod, ha ezt megtanulod, akkor már a megbeszélésen is sokkal magabiztosabb leszel és sokkal határozottabban fogsz tudni fellépni.

Azt, hogy hogyan építs fel egy ilyen kis önéletrajz rendszert, vagy állásinterjú rendszert, azt megtudod a videóimból. Hidd el nekem, hogy ha ügyes vagy, akkor három nap alatt ezt elkészíted, de legyen egy hét, hogy elkészítsed és egész más helyzetbe fogsz kerülni a többiekkel szemben. Hidd el nekem.

Próbáld ki, áldozz rá időt, vagy legalább nézd meg, hogy mi kell ahhoz, hogy Te ezt össze tudd komponálni.
A videó alatt találod a linket, lépjél be, nézd meg, hogy mi kell ahhoz, hogy összeállíts egy ilyen önéletrajz rendszert.
Sok sikert a jövőben – Csináld meg.

 

>

Pin It on Pinterest

Share This