Oldal kiválasztása

Erről még több mint valószínű nem hallottál

Ebben a videóban olyan infóról beszélek, amiről, csak akkor hallhattál, ha komolyan érdekelnek a szív vagy a keringési problémák. Én ezzel kapcsolatban már nagyon sok videót , könyvet néztem át.

Elsősorban azért is, mert 1997-ben volt egy szívműtétem és akkor 50% volt az esély, hogy megmaradok.

Hát én azt mondtam, hogy ez nagyon szép arány, vágjunk bele. De azóta már sok víz lefolyt a Dunán és egy csomó könyvet elolvastam a témával kapcsolatban. Sőt beszereztem egy orvosi könyvet is, amiket lapozgatok, hogy elkerüljem az újabb problémát.

Akkor 36 éves voltam és mégis megtalált engem az érszűkületi probléma. Nemrégiben találkoztam egy videóval dr. Papp Lajos szívsebész professzor és kutató előadásában, amitől szinte tátva maradt a szám.
Teljes mértékben egyet tudok vele érteni, ha ilyen magamfajta kisember egyet érthet egy nagy tudóssal, olyannal, aki 50 éven keresztül kereste a választ a szív és érrendszeri problémákra.
Ebben a videóban egy nagyon izgalmas dologra tért ki, mégpedig a keringés kezdetére.

 

 

dr.Pap Lajos – részlet (2020.nov.)

 

Hogyan indul a keringés?

….most értünk oda, ami megint a tüdő szerepét húzza alá. A keringés nem a szívben kezdődik. Amikor Önök levegőt vesznek, akkor a léghólyagok megtelnek levegővel, és kinyomják a tüdő szöveteiből a vért. Ez a nyomás, ez az indítása a keringésnek.

Ha a szív megáll, könnyen újra tudunk éleszteni. De ha a légzés megáll, akkor NEM. 200 évvel ezelőtt a lélegzést nem lélegzésnek hívták, hanem lélek-zésnek. Kiadná a lelkét és meghal. A szívmegállás után percekig lélegzünk, mert a légzés később áll le.
Tehát hogy indul a keringés? Mély levegő vétel, és a tüdőből kinyomódik a vér.

Tüdőgyulladás

A tüdő léghólyagjai, különösen az alsó lebenyekben megtelnek folyadékkal= ez a tüdőgyulladás.

Mi a borzalmas a COVID-nál?

A Covidnál nem egyszerű folyadékkal lesz tele a léghólyag, léghólyagok, hanem egy kocsonyás anyaggal ami el-tá-vo-lít-ha-tat-lan. NEM LEHET ELTÁVOLÍTANI. Nem lehet kiszívni mint a folyadékot.
Megmérték a tudósok, hogy Covidos tüdőgyulladás, tehát a léghólyagok ezzel a kocsonyás anyaggal vannak tele, az ép tüdővel összehasonlítva ötszörös súlyú.

Magyarul sem lélegeztetőgéppel, sem semmilyen manipulációval az ilyen emberek életét nem lehet megmenteni.

Hogyan lehet megmenteni?

Nagyon fontos tudni, mi hiányzik ilyenkor. Ilyenkor az oxigén-csere és a keringés hiányzik. Ez a két dolog hiányzik.

Hogy lehet ezt megoldani?

A comb fő ütőerébe és fő visszerébe 1-1 csövet helyezünk, ezt mi szívsebészek napi gyakorlatban tettük, mert ez az un. testen kívüli keringésnek a fenntartása. Nem is kell hozzá nagyon nagy gép, de minimum 2-3 hétig kell mesterségesen fenntartani a keringést és az oxigenizációt. Ez a testen kívüli keringés. És mondom: csecsemő, gyermek, fiatal, középkorú, idős mindannyian meghalhatnak. Kétoldali Covidos tüdőgyulladásban a fiatalok, akiknek a szervezete védekezik, azok ha túlélik, mert nem volt olyan súlyos a tüdőgyulladásuk, akkor sokszervi betegségben hónapokig szenvedhetnek. Minden szervet meg tud támadni ez a vírus.

Hogyan tudunk védekezni?

NINcs , mert hiába mondják, hogy a speciális védekezés, tehát a védő oltás, ami a világon mindenhol óriási üzlet, hatalmas pénz lesz benne. A védő oltásokat már Oroszországban adják, Angliában, Amerikában hallatják, hogy klinikai 3, ami annyit jelent, hogy egy gyógyszert, hogy eltudjanak fogadtatni, három lépcsője van és szokványosan kb 10 év. De most az események felgyorsultak, nem lehet várni 10 évet, ezért engedményeket tesznek.

A klinika 3 vizsgálat az, hogy nagy számú embereken alkalmazzák a gyógyszert és ott nézik a hatást és a mellékhatásokat. Ebben a pillanatban nincs védő oltás. Pont. Hogy mikor lesz? Nem tudni. Mindenféle hírek vannak, de akkor is Figyelem! Aki átesett Covidon az újból megkaphatja.
Az influenza egy nagy iskola példa, mert az influenza védőoltás 80 – 85 % ban véd az influenza ellen. Mert annyira változtatja a vírus a formáját, hogy mire kidolgozzák, már 15%-ban megváltozik, az ellen nem ad védelmet. De azért a 85% sem lebecsülendő.

Mi a gond?

Az influenzának is 2-3 hét a lappangási ideje, a covidnak is 10-14 nap. Tehát amikor felveszik a védőoltást, nincs tünet, nem tudják, hogy ott van-e a vírus. Márpedig, csak az immunrendszerünk tud megküzdeni, ezért sok fiatalon észre sem vevődik, mert nagyon jó az immunrendszerük. Tehát úgy kapja meg a fertőzést, hogy semmilyen tünet nincs, mert a szervezet védő rendszere leküzdi a fertőzést.

Tehát még egyszer
10 x lélegezni, kimenni a szabadba, és ott nagy levegőt venni maszk nélkül természetesen.

Vége dr. Papp Lajos idézetének

Papp Lajos teljes videója: https://www.youtube.com/watch?v=gvP7ZbMUaMw&t=2264s

Idézet dr. Papp Lajos előadásából 2020.nov.

Ugye milyen izgalmas volt?

Ki gondolta volna, hogy az egész keringési rendszer a tüdőnél kezdődik. Ezt sem tudtam, hogy azért lehet az embert újra éleszteni, mert még akkor is lélegzik, ha megállt a szíve.

A lényeg az, hogy a tüdővel kezdődik a keringés, és ha nagy levegőt veszünk, akkor teljesen logikus, hogy több oxigént szívunk be, és teljesen logikus, hogy több oxigén áramlik a vérbe és oxigén dús vér fog keringeni a sejtekben is és az egész keringési rendszerbe.

Ez az egyszerű gyakorlat, hogy óránként beszippantani 10 mély levegőt ez fantasztikus. Fantasztikus, ha ez segít. Én amióta meghallgattam ezt a videót, 10 mély levegőt szippantok óránként. Vagy kimegyek, vagy bent nyitott ablaknál tizet léle K zek. Veszem a fáradságot, hogy ezt egy perc leforgása alatt elvégezzem. Még szoktam fokozni Borsmenta illóolajjal, amit a tenyerembe teszek, és az ilyen levegő keveréket szippantok fel. Óriási a hatás. Érdemes kipróbálni. Ügyelni kell arra, hogy nem mindegyik illóolaj alkalmas az ilyen fajta mély belélegzésre, ezért a vásárláskor óvatosnak kell lenni.
De a lényeg nem a mentában van, hanem az óránként 10 mély lélegzetvételben. JÓ egészséget.

 

 

 

>

Pin It on Pinterest

Share This