Oldal kiválasztása

Amikor legszívesebben a földhöz vágnád a távirányítót

A videó végén elárulom neked a nagy titkot, amit én is mástól tanultam:

Hogyan lehelj életet arossz távirányítóba.

Ma léböjtön vagyok, úgyhogy ismételten eljött egy hét és kihagyom a kemény kaját úgyhogy megyek veszek valami gyümölcsöt, mert Ilyenkor meg szoktam venni egy – két narancsot vagy grapefruitot vagy akármilyen gyümölcsöt, nehogy felkopjon az állam reggelig. Igen holnap reggelig. De nem ez a lényeg.

 

Igazából az érdekes téma az, ami reggel jutott eszembe. Lehet, hogy fucsán fog hangzani, de ez a tudás.

Mert nemsokára el jön az idő, hogy érdekes módon az embernek meg kell szerezni a tudást. Igen gyakorlatilag úgy néz ki hogy az elkövetkezendő időszakban mindenhez kell majd érteni , mert nagy problémák vannak és lesznek.

Most képzeld el beszéltem az egyik ismerősömmel azt mondja hogy se asztalos se villanyszerelés gázcsere semmi se gázszerelők (azok elmennek milliárdosnak –ez muszáj volt)

Nem lesz szakember. Ha elromlik otthon valami, mondjuk rá és hogyha nincs kézügyességed és nem szerzed meg a tudást, nem nézed meg a YouTube on a videót hogyan kell csinálni, akkor véged van.

Csöpög a víz nem tudsz vele mit csinálni, vízvezetékszerelő nincs vagy ha van olyan árat mond, hogy kérlek szépen rámegy a fél havi fizetésed. Úgyhogy meg kell tanulni sok pénzt csinálni és meg kell tanulni ügyesen ügyeskedni meg azt is meg kell tanulni hogy ha valami elromlik, hol tudsz utána járni.

 Itt van egy példán a rossz távirányító

Két távirányítónk van, és egyiknek sem működött a ki bekapcsoló gombja Hát azt mondja a párom azt mondja hogy venni kell univerzális távirányító de amikor meglátta hogy a három és fél 1000 Ft akkor kiderűlt, hogy nem kell venni univerzális távirányítót,nézzünk valami olcsóbbat. Nem néztünk, mert….

…mert addig – meddig addig meddig basta a csőröm, még a sógorom megcsinálta.  Méghozzá úgy hogy két napig ment.

Utána nem ment. Utána megint basta a csőröm. Hát mennem nem hiszem el hogy ennek nincs valami módja ugyanis mikor szétszedtem a távirányítót, akkor minden gomb működik csak ez az egy nem, amivel ki-be kapcsolod a tv-t

Ez vajon miért nem működött az az egy gomb.  Addig meddig kutakodtam még rá Nem találtam egy nagyon okos fickóra, aki azt mondta hogy ha nem működik a távirányítód, akkor ott kontakt hiba van és ezt a kontakt hibát kell megoldani.

Ezt úgy tudod megoldani hogy fogsz egy grafitceruzát.

Röhögni fogsz. Abba a kis kockában van a kontakt hiba. Reszelsz grafitport és bele mártogatod a grafitporba és utána rendben lesz.

2 perc meló és a távirányító működik már két hete.  Jobb mint volt korábban úgyhogy ennyi a megoldás.

A tudás

Meg takarítottam 3000 Ft ot egyrészt, másrészt meg nem is az a fontos vagy  nem annyira fontos hanem az hogy hogy működik a távirányító. Működik és ez tudod nagyon sok idegesség amikor nyomkodod és nem tudod bekapcsolni. Ez idegesít.

Ne félj a távirányítótól, kapd szét, reszelj bele grafitot a gumi nyomkodó részébe és működni fog. Jó szerelést

 

 

>

Pin It on Pinterest

Share This